RPC Pešović dobio Evropski sertifikat za kvalitet

Bez autora
Jun 19 2011

Razvojno proizvodnom centru Pešović iz Šimanovaca (RPC Pešović) dodeljen je Evropski sertifikat za prvi domaći električni protočni grejač vode. Ovaj sertifikat garantuje standarde i kvalitet kao neophodne uslove za izvoz na evropsko tržište. Električni protočni grejač vode RPC Pešović štedi do 85 posto energije i do 50 posto vode. Takođe, ovaj grejač čuva prirodne resurse i okolinu. RPC Pešović je firma koja se bavi razvojem i izradom prozvoda iz oblasti vodosanitarsne opreme čija je glavna odlika velika ušteda vode. Osim toga, oni su i istraživačka laboratorija koja kreira potpuno novu tehnologiju brizganja plastičnih materijala, sa potencijalima da donesu revoluciju u proizvodnoj industriji.

RPC Pešović dobio Evropski sertifikat za kvalitetRazvojno proizvodnom centru Pešović iz Šimanovaca (RPC Pešović) dodeljen je Evropski sertifikat za prvi domaći električni protočni grejač vode.

Ovaj sertifikat garantuje standarde i kvalitet kao neophodne uslove za izvoz na evropsko tržište.

Električni protočni grejač vode RPC Pešović štedi do 85 posto energije i do 50 posto vode. Takođe, ovaj grejač čuva prirodne resurse i okolinu.
 
RPC Pešović je firma koja se bavi razvojem i izradom prozvoda iz oblasti vodosanitarsne opreme čija je glavna odlika velika ušteda vode. Osim toga, oni su i istraživačka laboratorija koja kreira potpuno novu tehnologiju brizganja plastičnih materijala, sa potencijalima da donesu revoluciju u proizvodnoj industriji.

U cilju najbržeg i najkvalitetnijeg zadovoljenja zahteva kupaca i partnera, ova firma pored izrade nudi i dizajn, konstrukciju, izradu alata, brizganje, montažu i završno pakovanje gotovih proizvoda.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik